online site builder


ONS CLUBGEBOUW

Dit drakenbootteam is in 1995 in Amstelveen van start gegaan als gelegenheidsteam. Door de jaren heen is Concrete Dragons uitgegroeid tot één van de zeven Nederlandse wedstrijdteams. 

 De doelstelling van Concrete Dragons is om op sportief gebied het hoogst haalbare te bereiken, zonder de gezelligheid en saamhorigheid uit het oog te verliezen. 

 Sinds april 2007 zijn wij in het bezit van een eigen clubhuis aan de Gaasperplas in Amsterdam Zuid Oost. Hier liggen onze boten en hebben wij voldoende ruimte om te trainen en diverse leuke of sportieve activiteiten te organiseren.

 Er kan eenmaal per week getraind worden, op de maandagavond  van 18.30 -19.30 uur. Wil je eens een training meemaken? Meld je dan aan voor een gratis proefles via het contactformulier of kom gewoon een keer langs.

 Het team vaart in Nederland zo'n zes á zeven wedstrijden per jaar waarbij onder andere gestreden wordt om de NDBF-cup en het Nederlands Kampioenschap. Maar ook in het buitenland kom je ons tegen. Wij hebben in Kaapstad (2004), Berlijn (2005), Toronto (2006) en in drie steden in China (2008) meegedaan aan diverse internationale drakenbootwedstrijden.

 

Zoals je ziet is er genoeg te doen en te beleven! Ben je sportief en niet bang voor water probeer dan deze explosieve sport eens uit! 

We zien je graag in onze boot!


Wil je een keer mee trainen kom dan langs of meld je aan via ons contactformulier

SHARE THIS PAGE!